Digitala lösningar - hur kan du synas digitalt?

Var och hur kan du synas med ditt företag? Idag handlar det inte om du ska synas digitalt, utan var du ska synas. Det är grundläggande att synas digitalt om du vill ha kunder eller besökare till ditt företag. Du kan redan finnas med digitalt, utan att du vet om det, och då är det viktigt att du kontrollerar uppgifterna.

Social media, Google My Business, webbsida och reseplattformar - det finns många kanaler som är viktiga för dig som företagare.

Tourism in Skåne har samlat konkreta guider till hur du bör arbeta med de viktigaste kanalerna. Du hittar även verktyg för hur du kan skapa eget innehåll på ett enkelt sätt.
https://tourisminskane.com/sv/verktygslada/din-digitala-narvaro

Även Visit Sweden har en guide för företagare om att lära känna den digitala resenären. Eftersom mer än varannan resenär i Europa väljer att boka som resa online, är det viktigt att du förstår och känner till hur du ska synas med din produkt digitalt.
https://corporate.visitsweden.com/e-guide/digitalaresenaren/

Vi som jobbar med besöksnäring i kommunerna i nordöstra Skåne erbjuder också stöd för att du ska bli mer synlig online. Vi håller workshops, men du kan även boka en coach för att träffa bara dig och titta över hur din situation ser ut.

Boka en coach!
Vill du ha hjälp och stöd med att komma igång eller arbeta vidare med digitala kanaler? Fyll i formuläret och vi tar kontakt med dig för att boka in ett besök. Vi utgår då ifrån den nivå du befinner dig med ditt företag och ger tips och råd på hur du kan gå vidare i det digitala.

Formulär: 
https://www.kristianstad.se/sv/jobb-och-foretagande/starta-och-driva-foretag/for-dig-i-besoksnaringen/digitala-losningar/

Kontakt:
Zara Broström, zara.brostrom@kristianstad.se 044-13 49 16