Sveriges Bästa Näringslivsdag

Sveriges Bästa Näringslivsdag 9 maj 2022!

Skåne Nordost har i flera år anordnat en gemensam näringslivsdag för det lokala näringslivet, Sveriges Bästa Näringslivsdag. Den anordnas på och i samarbete med Kristianstad Österlen Airport. Tyvärr kommer vi inte att kunna arrangera Sveriges Bästa Näringslivsdag under 2021 som vi hade hoppats på på grund av pandemin. Istället genomförs Sveriges Bästa Näringslivsdag den 9 maj 2022. Under en intensiv dag kommer åter att kunna samla över 700 besökare för att träffas, knyta kontakter och inspireras.

Nu startar vi upp planeringen för Sveriges Bästa Näringslivsdag den 9 maj 2022!!! Inriktningen kommer att vara Framtid, Drivkraft och Förnyelse! Denna gång genomför vi arrangemanget klockan 10:00 - 15:00 eftersom detta har efterfrågats av er företagare. 

Vi hoppas att just du vill hjälpa oss i planeringen så att du får ut det du vill av att delta på Sveriges Bästa Näringslivsdag! Eller vill du delta som utställare? Synas som en sponor för eventet? Skriv till ida.abrahamsson@kristianstad.se med dina förslag och tips!

Vi ser verkligen fram emot att träffas, knyta kontakter och inspireras!

Var rädda om er! 

 

Sedan 2016 anordnar Skåne Nordost i samarbete med Kristianstad Österlen Airport Sveriges Bästa Näringslivsdag. Sveriges Bästa Näringslivsdags hemsida kan du läsa mer om det som hände 2019!